LetrasTamba Teka Lara Lunga

Didi Kempot

Última atualização em: 1 de Junho de 2020
Sem traduções disponíveisSem traduções disponíveis
#together against coronavirus

Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati Bisaku mung nyawang

Dimar jagad sing ning mego Ayang-ayangmu katon ning netro Aku lilo yen kowe rung biso bali Lahir batin aku lilo tak estoni Senajan kangen tenan Rasane ati iki Nganti kapan sirnane pacoban iki Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal singkirno Leloro sing wonten negari kulo Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal welaso Paringono welas asih mring kawulo Pingin nyawang wes suwe kowe ra bali Sing tak suwun ning paran sing ngati-ati Bisaku mung nyawang Dimar jagad sing ning mego Ayang-ayangmu katon ning netro Aku lilo yen kowe rung biso bali Lahir batin aku lilo tak estoni Senajan kangen tenan Rasane ati iki Nganti kapan sirnane pacoban iki Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal singkirno Leloro sing wonten negari kulo Tombo teko loro lungo Duh Gusti enggal welaso Paringono welas asih mring kawulo Paringono welas asih mring kawulo

Sem traduções disponíveisSem traduções disponíveis
  • 0

Últimas atividades

Sincronizada porLaely Wahyu Pratiwi
Tradução porKhabib_Ng

O Musixmatch para Spotify e
Apple Music está agora disponível para
o seu computador

Descarregar agora