LetraMarai Cemburu

Via Vallent

Última atualização em: 22 de maio de 2021
Detectamos alguns problemas
riva pesek Elek sugeriu alterações para esta letra.

Nggumun lungguh jejer kowe Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape Mbok yo rodok nglirik aku Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu Wingi kowe uwis janji Kebiasaanmu ora bakal mbok baleni Ngamplah olehku ngandani Po ra kesel ben metu ngobahne driji Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku

  • 462

Atividades mais recentes

Sincronizada porriva pesek Elek
Traduzido porteguh Budi

One place, for music creators.

Get early access