LetraRuntah

Doel Sumbang

  • Escrito por:
Última atualização em: 12 de fevereiro de 2021

Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan

Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju Panonna alus, irung alus, biwir alus Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka Kulit kelir konéng cangkang cau Huntuna bodas tipung tarigu Biwir beureum-beureum jawér hayam Panon coklat kopi susu Ngan naha atuh beut dimumurah? Géblég hirup daék jadi runtah Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu Komo jeung poho dibaju

  • 316

Atividades mais recentes

Sincronizada porFaris Arianza
Traduzido porNoufal Fadhillah

Um lugar, para criadores de música.

Saiba mais