LetraAwewe Sapi Daging

Doel Sumbang

Última atualização em: 7 de Abril de 2018

Sanés atuh, Ibu Saterang abdi mah sanés kitu Kedah tiasa ngabéntenkeun

Mana émansipasi, numana éman si sapi Upami modél kieu mah éman si sapi Aya awéwé jaman ayeuna Ngaku awéwé modéren Berkarier penuh obsesi Sagala hayang siga lalaki (Halah! Bade ngalawan kodrat wae neng? Gering! Gering!) Ceunah émansipasi Bari uteukna teu ngarti Bisnis beurang peuting Bisnis naon duka téh teuing Salakina di imah ngajaga tulak panto Anakna diasuh cukup ku suster jeung babu Hayang mobil méwah ngabelaan jadi runtah Ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup waé Emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak Awéwé nu kieu lain awéwé modéren Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal Nganut émansipasi kaluar tina aturan Montong ngawalan kodrat Bisi ngadon jadi bejad Kadé, Téh Émansipasi teh persamaan hak laki-laki dengan perempuan Tapi hanya yang positif-positifnya saja Ari nu goréng patutna mah montong atuh euy Da teu meunang ngalawan kodrat hirup mah euy Heeh wé lah Paribasa hayang maju maké jeung hayang jadi bapa sagala rupa Single parent téték bengek Kumaha éta kebutuhan biologis ari teu gaduh carogé mah Heh! Alah, si étéh mah éteh étéh Dasar! Aya awéwé jaman ayeuna Ngaku awéwé modéren Berkarier penuh obsesi Sagala hayang siga lalaki (Moal bisa atuh) (Istri mah janten istri pameget janten pameget nya) (Kitu da di mana-mana ogé) Ceunah émansipasi Bari uteukna teu ngarti Bisnis teu beurang teu peuting Bisnis naon duka téh teuing Salaki di imah ngajaga tulak panto Anak diasuh cukup ku suster jeung babu Hayang mobil méwah ngabelaan jadi runtah Ngarepkeun ti salaki ceunah mah teu cukup waé (Teu bisa tumarima nya euy) Emas berlian renceum majar ngaku tina bisnis Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak Awéwé nu kitu lain awéwé modéren Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal Nganut émansipasi kaluar tina aturan Montong ngawalan kodrat Bisi ngadon jadi bejad Awéwé nu kitu lain awéwé modéren Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal Nganut émansipasi kaluar tina aturan Montong ngawalan kodrat Bisi ngadon jadi bejad, Nyai Awéwé nu kitu lain awéwé modéren Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal Nganut émansipasi kaluar tina aturan Montong ngawalan kodrat Bisi ngadon jadi bejad Awéwé nu kitu lain awéwé modéren Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal Nganut émansipasi kaluar tina aturan Montong ngawalan kodrat Bisi ngadon jadi bejad

  • 116

Atividades mais recentes

Sincronizada pormuhammad Iqbal
Traduzido porival kobaen

Musixmatch para Spotify e
iTunes agora está disponível para
seu computador

Baixe agora