LetraGromovi na dusa

Toše Proeski

Última atualização em: 8 de setembro de 2020

Магла пак ме покрива Мириса на невоља Ноќва сум ти така сам

Улици накиснати Прозорци расплакани Каде ли си бар да знам Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Малку е

  • 0

Atividades mais recentes

Musixmatch para Spotify e
Apple Music agora está disponível para
seu computador

Baixe agora