LyricsKalah

Woro Widowati

Rafliansyah Dwiyana submitted the lyrics for this song. Are the lyrics correct?
#together against coronavirus

Orapopo kabeh iki tak tompo Yen kui wes dadi keputusan mu Yen aku kudu kalah Aku bakal ngalah sak kalah kalahee Tak trimak trimaakkkee Ora ono tibo sing ra loro Mung mergo koe rung tau ngrasakke Yen aku kudu lungo Aku wes legowo Mergo kabehh ikiiii garis sing kuoso Wes pancen dalanku Kudu kuat atiku Senadyan keloro loro Seng tak roso neng atiku Kabeh tak lilakke Tresnaku sing gedhe Mung mbok siak siakke Mugo koe ngerti kepiye rasane Wes pancen dalanku Kudu kuat atiku Senadyan keloro loro Seng tak roso neng atiku Kabeh tak lilakke Tresnaku sing gedhe Mung mbok siak siakke Mugo koe ngerti kepiye rasane Wes pancen dalanku Kudu kuat atiku Senadyan keloro loro Seng tak roso neng atiku Kabeh tak lilakke Tresnaku sing gedhe Mung mbok siak siakke Mugo koe ngerti kepiye rasane

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now