LyricsKonco Mesra

Vita Alvia

Last update on: August 18, 2020
1 Translation available1 Translation available

Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iki ora mok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awakku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku Bingung rasane ati kudu piye nyikapi Biyene konco suwi saiki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iki ora mok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang Ini semua karena hubungan pertemanan Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan Adem panas awakku gara-gara kamu Nyibakke atiku, gati menyang aku Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu Tansah nyoto keroso konco dadi tresno Nggereges awakku naliko mepet sliramu Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku Bingung rasane ati kudu piye nyikapi Biyene konco suwi saiki tak tresnani Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iki ora mok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta Yen tak sawang sorote mripatmu Jane ku ngerti ono ati sliramu Nanging anane mung sewates konco Podo ra wanine ngungkapke tresno Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu Terpampang gambar waru ning atimu Nganti kapan abot iki ora mok gugu Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

1 Translation available1 Translation available
  • 13

Last activities

Synced byRiko Purnomo
Translated byHuda Chie Insomnisa

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now