LyricsKedanan

Vita Alvia

Last update on: May 31, 2020
No translations availableNo translations available
#together against coronavirus

Kedanan, kedanan Oh, yeah

Sing koyo biasae isun koyo gedigi Nduwe roso demen kari kenemenen Buru ketemu pisan ati wing sing karuan Rasane koyo wong kedanan Opo mulo sun iki kedanan Raino bengi anane sun mung ngangen angen Mandaneo biso nyanding riko Raino bengi anane sun mung ngangen angen Mandaneo biso nyanding riko Riko hang dadi pujane ati Riko hang isun kedani Riko hang dadi pujane ati Riko hang isun kedani Sing koyo biasae isun koyo gedigi Nduwe roso demen kari kenemenen Buru ketemu pisan ati wing sing karuan Rasane koyo wong kedanan Opo mulo sun iki kedanan Raino bengi anane sun mung ngangen angen Mandaneo biso nyanding riko Raino bengi anane sun mung ngangen angen Mandaneo biso nyanding riko Riko hang dadi pujane ati Riko hang isun kedani Riko hang dadi pujane ati Riko hang isun kedani

No translations availableNo translations available
  • 7

Last activities

Synced byMarda Dian E

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now