LyricsLungset

Via Vallen, Mahesa

Last update on: August 2, 2020

Sun sembur esem iki Masio tah udan njero ati Nono wujude ulihe ngenteni

Lungset ati iki Riko ngajaki pisahan Sak temene isun salah paran Welas ring ati wis sing nono liyo Sulung tah sulung riko apuwo Tau tah isun ngeliyo Uwah roso ambi riko Tau tah isun ngeloro Tapi riko suloyo uwah janji lan roso Sepurane dung isun ngelarani riko Uwah janji lan ati ngeliyo Sepurane dung isun ninggalaken riko Hang sun jaluk mung siji Riko tetep wangi masio isun sing ono Riko ngajaki pisahan Sak temene isun salah paran Welas ring ati wis sing nono liyo Sulung tah sulung riko apuwo Tau tah isun ngeliyo Uwah roso ambi riko Tau tah isun ngeloro Tapi riko suloyo uwah janji lan roso Sepurane dung isun ngelarani riko Uwah janji lan ati ngeliyo Sepurane dung isun ninggalaken riko Hang sun jaluk mung siji Riko tetep wangi masio isun sing ono

  • 2

Last activities

Synced byNiko Kuncoro
Translated byBella Saphira

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now