LyricsTombo Loro

Nella Kharisma

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
Gigih I. Fauzan suggested changes to these lyrics.

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro Perih ring ati sing kuat sun bebyani Sing ono tah paran biso ngyilangeno Nong endi sun goleti tombo loro ne ati. Sopo hang weruh paran tombo ati loro Wis isun cobo tapi tetep sing biso Paran tambane ati iki dadi lego Wis sun tahan tapi isun tetep konang Mili banyu moto iki temetes ing rino lan wengi Inget riko hang sun iro sing byak kalih maruh ati Padahal welas iki putih tulus lan suci Apuwo riko sing ngeregyani Sing ono maning hang sun roso yo mung loro Perih ring ati sing kuat sun mbebani Sing ono tah paran biso ngilangeno Nong endi sun goleti tombo lorone ati

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now