LyricsSepurane Baen

Nella Kharisma

Last update on: October 26, 2017

Sepurane baen Sun emang nong welase Hang bengene

Sing gampang ulie nggayu atine Saikine riko Teko nong isun maning Arep nyambung roso Hang wis riko gawe Riko gawe loro Sepi hang sun roso Sakat riko tinggalno Saiki ilang Mergo ono hang Ngganteni liyan riko Dudu sun sing welas dudu sun wis sing demen Tapi ati iki wis ono hang manggone Sepurane baen... Lilakno wes isun lilakno Ojo ngarep isun maning Ojo nyikso isun maning Loro rasane mulo loro Kadung ati wis sing ono Njaluk tulung riko ngadoho

  • 7

Last activities

Last edit bysenandung hati

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now