LyricsRemukan Ati

Nella Kharisma

Last update on: June 11, 2020

Mas rungokno jerit tangise ati iki Nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji Mas rasakno loro atiku kepati-pati

Yen kelingan janji tresnomu tekane mati Kowe teko nggowo tresno Kowe lungo ninggal loro Tresnomu tak labuh neng segoro Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati Ati ora bakal ngemis welase tresno Aku iso nggawe kowe loro, loro njarem neng njero dodo Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo Tatune loro siji ati kuciwo Kowe teko nggowo tresno Kowe lungo ninggal loro Tresnomu tak labuh neng segoro Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati Ati ora bakal ngemis welase tresno Aku iso nggawe kowe loro, loro njarem neng njero dodo Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo Mas nimas sepurane yen aku ninggalke Tresno suci sliramu amergo kahanane Mas nimas lorone atimu tak rungokke Nanging wong tuwoku ora ngijinke Kowe teko nggowo tresno Kowe lungo ninggal loro Tresnomu tak labuh neng segoro Roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati Ati ora bakal ngemis welase tresno Aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo Mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

  • 20

Last activities

Translated byRudy Setyo Nugroho

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now