LyricsPrasetyo

Nella Kharisma

Last update on: September 18, 2020

Selalu berkarya bersama Melon Music Persembahan Samudra Record Banyuwangi

Opo kudu tak lantunke tresnoku Ben kowe krungu suworo atiku? Opo kudu tak lukiske kangenku Ben kowe iso ndeleng tuluse ati Mung kanggo kowe? Sayangku Mung lewat coretan tangan iki Tak aturke segenepe roso Sing tak pendem jroning pucuk asmoro Pucuk asmoro Yen pancene takdir ngijinake Kepengen iso tresno iki neng njero Esem lan tangismu, susah lan senengmu Dadi prasetyo Melon Music Fresh Nella Kharisma Opo kudu tak lantunke tresnoku Ben kowe krungu suworo atiku? Opo kudu tak lukiske kangenku Ben kowe iso ndeleng tuluse ati Mung kanggo kowe? Sayangku Mung lewat coretan tangan iki Tak aturke segenepe roso Sing tak pendem jroning pucuk asmoro Pucuk asmoro Yen pancene takdir ngijinake Kepengen iso tresno iki neng njero Esem lan tangismu, susah lan senengmu Dadi prasetyo Mung lewat coretan tangan iki Tak aturke segenepe roso Sing tak pendem jroning pucuk asmoro Pucuk asmoro Yen pancene takdir ngijinake (ha e ha e joss!) Kepengen iso tresno iki neng njero Esem lan tangismu, susah lan senengmu Dadi prasetyo Melon Music Banyuwangi He he he ey

  • 4

Last activities

Synced byAlvin Rachman
Translated bySyahroni Zakaria

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now