LyricsKoplak

Nella Kharisma

Syahroni Zakaria submitted the lyrics for this song. Are the lyrics correct?

Bojoku koplak gawene ngombe arak Bojoku koplak abab'e rodok sengak Bojoku koplak uwonge rodok galak Bojoku koplak nek ngomong mencak - mencak Lalala lala lalala lala lala... Lalala lala lalala lala lala... Salahku biyen milih wong ganteng sak ngalam ndunyo Banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso Salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo Banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo Bojo koplak, nggur pinter gawe anak Bojo koplak, nggur pinter gawe anak... Bojoku koplak gawene ngombe arak Bojoku koplak abab'e rodok sengak Bojoku koplak uwonge rodok galak Bojoku koplak nek ngomong mencak - mencak Lalala lala lalala lala lala... Lalala lala lalala lala lala... Salahku biyen milih wong ganteng sak ngalam dunyo . Banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso Salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo Banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo Bojo koplak, nggur pinter gawe anak Bojo koplak, nggur pinter gawe anak Lalala lala lalala lala lala... Lalala lala lalala lala lala... Salahku biyen milih wong ganteng sak ngalam dunyo Banget gantenge yo ngantek ora rupo manungso Salahku biyen milih wong lanang sing sregep kerjo Banget sregepe sampek ra tau ngewenehi belonjo Bojo koplak, nggur pinter gawe anak Bojo koplak, nggur pinter gawe anak .

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now