LyricsKimcil Kepolen

Nella Kharisma

Last update on: August 4, 2020

(Sakura record Surabaya) (Kita lanca bareng ya) (Ji ro lu pat)

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki Ono opo kok kowe bedo karo aku iki? Opo aku salah nek aku tresno kowe? Po pendak dino atimu enenge gelisah? Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik Mergo saiki tresno enenge gor bondo Menang rupo, kalah bondo, aku ora popo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani? Jaremu nek ra F.U, kowe ora I love you Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta Nanging piye meneh? Aku wong ra nduwe Kalah bondo, menang rupo kuwi sak lawase Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase Pancen kowe konco, ning atimu wuto Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe Aku wis ra betah ngrasakne sifatmu Mending aku tak pisah ninggalke sliramu Ojo rumongso biso nek kowe ora iso Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo Pancene kowe pabu, nuruti ibumu Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta Opo koyo ngene susahe wong kere? Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

  • 1

Last activities

Synced byMarda Dian E
Translated bySarwo Edi (SarwoHD)

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now