LyricsKelingan Mantan

Nella Kharisma

Last update on: December 21, 2018

Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Netes elohku mili deres neng pipi Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu Bayanganmu nan tak seindah kenyataan dihidupku Kelingan awale kita ketemu disana Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa Sumpah janji tresno iki aku karo kowe Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase Nadyan kang mas nyaman kaleh panjenengan Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari Aku bingong kudu goleki siramu neng ngendi Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah Walaupun ati iki gor isone pasrah Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku Senajan koe wes gawe cidro neng atiku Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Dek pangapurane kanggo awakku Mergane tresno iki kanti restui ibuku Aku mblenjani janji cinta kita ini Lilakno aku kanti ikhlas ati Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Mas kowe mbiyen janji karo aku Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati Neng nyatane ngapusi cidro ati iki Netes elohku mili deres neng pipi Netes elohku mili deres neng pipi

  • 14

Last activities

Synced byX Gamers
Translated byCowok Pengangguran

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now