LyricsKanggo Kowe

Nella Kharisma

Last update on: December 21, 2018
These lyrics are waiting for review
Gigih I. Fauzan suggested changes to these lyrics.

Opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene Bebarengan karo kowe urip sak bendinone Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno Aku percoyo ra ono wong wadon liyo Aku nang kene, kowe sing ono nang kono Aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo Saben ngabari kowe mesti loro ati Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani Kowe lan aku wes sumpah ing janji Ora bakal nggudo ati Yo mung sawiji sing nang njero ati Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani Opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene Bebarengan karo kowe urip sak bendinone Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno Aku percoyo ra ono wong wadon liyo Aku nang kene, kowe sing ono nang kono Aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo Saben ngabari kowe mesti loro ati Aku ra ngerti mergo sopo sing njalani Kowe lan aku wes sumpah ing janji Ora bakal nggudo ati Yo mung sawiji sing nang njero ati Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani Kowe lan aku wes sumpah ing janji Ora bakal nggudo ati Yo mung sawiji sing nang njero ati Tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

  • 38

Last activities

Synced byAmri. Em
Translated byApril Leigow

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now