Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tahu ngapenake Seneng muring omongane sengak

Kudu tak trimo bojoku pancen galak Saben dino rasane ora karuan Ngerasake bojoku sing ra tahu perhatian Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno Senajan batinku ngempet ono njero dada Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki Kliru sitik wae aku mesti diseneni Ameh dolan ro konco kok ora diolehke Senengane nuduh dikira lungo ro liyane Yen wes ngono aku mung bisa meneng Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng Di matamu aku iki ora tahu bener Kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Ibarate dele sing uwis dadi tempe Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane Abote nduwe bojo sing galak Lek ra keturutan senengane mencak-mencak Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati Distel kendo wae, tak nikmati uripe Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe Kuat dilakoni lek ra kuat ditinggal ngopi Tetep cinta senajan bojoku galak Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene

  • 759

Last activities

Synced bysena pradana
Translated byIwan Doly

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now