LyricsBanyu Londo

Nella Kharisma

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available

Banyu londo pelarianmu Naliko kowe nesu karo aku Senajan atimu cidro la kok malah gawe loro

Ojo ngipasi geni asmoro Jangan pernah kau tuduh aku Jangan mudah kau terbakar cemburu Dia mantan pacarku tlah hilang dari hatiku Cinta suciku hanyalah untukmu Banyu londo ora bakal ngewarasake Amung nambahi ruwet mblebek perkarane Bareng konco sing kurang waras pikirane Budal nang cafe karaoke nyanding kae Lali anak lali omah lali bojone Goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe Ojo nggugu howo lan nafsu Sing bakal ngrusak uripmu Yen atimu kroso cemburu Pertondo gedhe tresnomu Banyu londo pelarianmu Naliko kowe nesu karo aku Senajan atimu cidro la kok malah gawe loro Ojo ngipasi geni asmoro Banyu londo ora bakal ngewarasake Amung nambahi ruwet mblebek perkarane Bareng konco sing kurang waras pikirane Budal nang cafe karaoke nyanding kae Lali anak lali omah lali bojone Goro goro banyu londo arak sing nggo ngombe Ojo nggugu howo lan nafsu Sing bakal ngrusak uripmu Yen atimu kroso cemburu Pertondo gedhe tresnomu Ojo nggugu howo lan nafsu Sing bakal ngrusak uripmu Yen atimu kroso cemburu Pertondo gedhe tresnomu Pertondo gedhe tresnomu

No translations availableNo translations available
  • 3

Last activities

Translated bySyahroni Zakaria

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now