LyricsLungset (Jawa)

Nella Kharisma, Mahesa

Last update on: May 22, 2020
#together against coronavirus

Tak sembur esem iki Masio tah udan njero ati Raono wujude ulie nganteni

Lungset ati iki Nggonmu ngajaki pisahan Sejatine aku salah opo Tresno atiku wes ra ono liyo Sek to sliramu.gih enek opo Tautah aku Ngeliyo Ning Sliramu malih roso Tautah aku ngeloro Nanging sliramu suloyo Ngelih janji lan roso Nggonmu ngajaki pisahan Sejatine aku salah opo Tresno atiku wes ra ono liyo Sek to sliramu.gih enek opo Tautah aku Ngeliyo Ning Sliramu malih roso Tautah aku ngeloro Nanging sliramu suloyo Ngelih janji lan roso Sepurane yen aku ngeloro atimu Ngelih janji lan ati ngeliyo Sepurane yen aku ninggalke sliramu Sing tak jaluk gur siji Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono

  • 132

Last activities

Last edit bysenandung hati
Translated bySri Dwi Lestari

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now