LyricsLoro Ati

Mia

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
If you found mistakes, please help us by correcting them.

P. Mas biyen kelompok seng tak tandur... Wis Tukul godhong'e dadi janur...

janur seng Semampir Nang ngarep umah mu,,, nanging nyatane seng nyanding Kowe Dudu awak mu mas... L. Wis dek... Lilakno kang mas,,, kang mas ngerti ROSO tresno. ngagging arep piye maneh Kabeh iku wis dalan ne. Kang mas lungo dek... P. Ojo mas... L Kang mas lungo dek... P Ojo...? Cidro mergo slirah mu. Jarene tresno aku...!! Nangging Kowe ninggal ke aku. Kabeh janji mu mung palsu Opo orang iling biyen Kowe Karo aku Melakukan gandengan. Penuh cinta dan kemesraan. Nangging Saiki Kowe Tegowanu mblenjani janji Lori ne ati Iki rabakal tak baleni... Cidro mergo silirah mu Jarene tresno aku...!!! Nangging Kowe ninggal ke aku Kabeh janji mu mung palsu. Kowe Pancen Tego medot tali ne Asmoro Loro ne ati nganti ora biso di tambani Tresno ku Iki ora bakal di restoni Nang wong tua mu Nganti tekan aku mati Cidro mergo slirah mu Jarene tresno aku Nangging Kowe ninggal ke aku Kabeh janji mu mung palsu L. Pagapurone dek... Aku wis ninggal Kowe Dudu karep mu Manut karo bapak ibu. Kabeh mau gawe cidro neng ati mu. Mergane aku di jodoh ke wong tua ku. P. Cidro mergo slirah mu., Jarene tresno aku... Nangging Kowe ninggal ke aku Kabeh janji mu mung palsu... TERIMAKASIH

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Synced byDogol Pendowo
Translated byDogol Pendowo

Musixmatch for Spotify and
iTunes is now available for
your computer

Download now