LyricsKesiyo

Mahesa

Last update on: July 26, 2020
#together against coronavirus

Sun cacak maning Sun cacak maning, sun bukak ati iki Hang keseron

Hang keseron ditatoni Riko hang nggawe Hang nggawe luluh kakune ati Madhangi surem Surem sepi nong ati Sun ngarep impi hang gede Welas riko selawase Tapi nyatane Maning-maning nugel ati Duso paran ndane isun Kok mesti isun kesiyo? Sing sepisan ngumbar asmoro Pungkase ati mesti loro Paran baen sun lakoni Kekarepan wis sun turuti Apuwo balese gedigi Njerukno tatu ati Sun ngarep impi hang gede Welas riko selawase Tapi nyatane Maning-maning nugel ati Duso paran ndane isun Kok mesti isun kesiyo? Sing sepisan ngumbar asmoro Pungkase ati mesti loro Paran baen sun lakoni Kekarepan wis sun turuti Apuwo balese gedigi Njerukno tatu ati Duso paran ndane isun Kok mesti isun kesiyo? Sing sepisan ngumbar asmoro Pungkase ati mesti loro Paran baen sun lakoni Kekarepan wis sun turuti Apuwo balese gedigi Njerukno tatu ati (Duso paran ndane isun) (Kok mesti isun kesiyo?) Sing sepisan ngumbar asmoro Pungkase ati mesti loro (Paran baen sun lakoni) (Kekarepan wis sun turuti) Apuwo balese gedigi Njerukno tatu ati

  • 76

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now