LyricsGancang Muliyo

Mahesa

Last update on: July 21, 2017
We detected some issues
If you found mistakes, please help us by correcting them.

Ho... Ho... Sakat riko megawe ning negoro monco

Sedino dino koyo kelangan konco Dudu mung kerono kangen Hang ono ring njero dodo Getun isun rasane kesio sio Niat riko kepingin ngrubah nasib iki Urip mlarat soro kari gedigi Mergo isun sing nyukupi Tanggungan wes kadung gedi Tegone riko ninggalno welas iki Sedino yo kesekso rasane Rong tahun emboh kelendi dadine Weruwo duh gedigi sorone Sing kiro sun idini lakune Sing sanggup isun urip adoh ambi riko Sun jaluk hang gancang mulio Niat riko kepingin ngrubah nasib iki Urip mlarat soro kari gedigi Mergo isun sing nyukupi Tanggungan wes kadung gedi Tegone riko ninggalno welas iki Sedino yo kesekso rasane Rong tahun emboh kelendi dadine Weruwo duh gedigi sorone Sing kiro sun idini lakune Sing sanggup isun urip adoh ambi riko Sun jaluk hang gancang mulio Sedino yo kesekso rasane Rong tahun emboh kelendi dadine Weruwo duh gedigi sorone Sing kiro sun idini lakune Sing sanggup isun urip adoh ambi riko Sun jaluk hang gancang mulio Sun jaluk hang gancang mulio Hoo... hoo

  • 40

Last activities

Translated byDevi Triyanita

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now