LyricsSing Sanggup

Mahesa, Vita

Last update on: July 30, 2020

Sing sanggup isun nyonggo Batin hang nelongso Mergo welas riko

Nong wong liyo Gampang dung ngumbar janji Nyatane mung ngapusi Riko gawe isun kesekso Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Adoh ambi riko Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Welas yo mung riko Sing sanggup isun nyonggo Batin hang nelongso Mergo welas riko Nong wong liyo Gampang dung ngumbar janji Nyatane mung ngapusi Riko gawe isun kesekso Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Adoh ambi riko Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Welas yo mung riko Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Adoh ambi riko Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Welas yo mung riko

  • 284

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now