Lyrics and TranslationIntentions

Justin Bieber, Quavo

Last update on: June 22, 2020

Original Lyrics

albanianTranslation in Albanian

Picture perfect, you don't need no filter
Foto perfekte, nuk ke nevoj per efekte
Gorgeous, make 'em drop dead, you're a killer
Mrekullueshem, i ben te bie te vdekur, je nje vrases
Shower you with all my attention
Ju bej dush me gjithe vemendjen time
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Stay in the kitchen cookin' up, got your own bread
Qendro ne guzhine, mer buken tende
Heart full of equity or an asset
Zemer e mbushur me kapital ose nje pasuri
Make sure that you don't need no mentions
Sigurohu qe nuk ke nevoj per vemendje
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Shout out to your mom and dad for makin' you
Bertet mamit dhe babit qe te beren
Standin' ovation, they did a great job raisin' you
Qendruan ne kembe, bene nje pune te mire qe te rriten ty
When I create you're my muse
Kur u krijova une ti ishe muza ime
That kind of smile that makes the news
Ajo lloj buzeqeshje qe ben lajmet
Can't nobody throw shade on your name in these streets
Asnje nuk mund te hedhe hije ne emrin tend ne keto rruge
Triple threat, you're a boss, you a bae, you a beast
Kercenimi trefishte, je nje bos, je nje bae, je nje bishe
You make it easy to choose
E ben te lehte te zgjedhesh.
You got a mean touch, I can't refuse (No, I can't refuse it)
Ke nje prekje mesatare, smund ta refuzoj (Jo, smund ta refuzoj)
Picture perfect, you don't need no filter
Foto perfekte, nuk ke nevoj per efekte
Gorgeous, make 'em drop dead, you're a killer
Mrekullueshem, i ben te bie te vdekur, je nje vrases
Shower you with all my attention
Ju bej dush me gjithe vemendjen time
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Stay in the kitchen cookin' up, got your own bread
Qendro ne guzhine, mer buken tende
Heart full of equity or an asset
Zemer e mbushur me kapital ose nje pasuri
Make sure that you don't need no mentions
Sigurohu qe nuk ke nevoj per vemendje
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Already passed, you don't need no approval
Sapo kaloj, s'ke nevoj per aprovim
Good everywhere, don't worry 'bout no refusal
Mire ne cdo vend, mos u shqeteso per mos refuzimet
Second to none, you got the upper hand now
I dyti tek asnje, tani ke nje dore te siperme
Don't need a sponsor, nope, you're the brand now
Nuk te duhet nje sponsor, fare, tani je nje marke
You're my rock, my Colorado
Je shkembi im, kolorado im

Yeah, these are my only intentionsJustin Bieber feat. Quavo

Got that ring, just like Toronto
Ke ate unaze, njesojsi Toronto
Lovin' you now, a little more tomorrow
Te dua tani, pak me shume neser
That's how I feel, act like you know that you are
Kjo eshte cfare ndiej, vepro sikur e din se cfare je
Picture perfect, you don't need no filter
Foto perfekte, nuk ke nevoj per efekte
Gorgeous, make 'em drop dead, you're a killer
Mrekullueshem, i ben te bie te vdekur, je nje vrases
Shower you with all my attention
Ju bej dush me gjithe vemendjen time
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Stay in the kitchen cookin' up, got you're own bread (Whip it)
Qendro ne guzhine gatuan, merr buken
Heart full of equity or an asset (Asset)
Zemer e mbushur me kapital ose nje pasuri (Pasuri)
Make sure that you don't need no mentions (Yeah, yeah)
Sigurohu qe nuk ke nevoje per vemendje( Po, po)
Yeah, these are my only intentions (Quavo)
Po, keto jane qellimet e mia te vetme (Kuavo)
No cap, no pretendin'
Pa kapak, pa pretendime
You don't need mentions (No cap)
Ske nevoj per vemendje (No cap)
Got 'em sayin' "goals", they don't wanna be independent ('Pendent)
Ke qellim te njejte, ata nuk duan te jene te pavarur ('Varur)
Tell them to mind your business (Woo), we in our feelings
Thuaju qe te marrin parasysh biznesin tend (Woo), jemi ne ndjenjat tona
It's fifty-fifty percentage (Fifty)
Eshte 50-50 perqind
Attention, we need commitment (Oh)
Vemendje, ne duam angazhim (Oh)
We got it both admitted (Both)
Te dy ne e pranuam(Te dy)
It's funny we both listen (Both)
Eshte qesharake te dy degjuam degjuam (Te dy)
It's a blessing (Blessing) 'cause we both get it (Both)
Eshte nje bekim (Bekim), sepse te dy u futem brenda (Te dy)
You the best thing and I don't need a witness (Best thing)
Je gjeja me e mire dhe une nuk dua deshmitar (Gjeja me e mire)
I'ma find me a ring and pray it's perfect fitted (Perfect, perfect)
Do gjej nje unaze dhe do lutem qe te jet futur perfekt (Perfekt, perfekt)
Picture perfect, you don't need no filter (No filter)
Foto perfekte, ske nevoj per efekte (Jo efekte)
Gorgeous, make 'em drop dead, you a killer (Oh-oh)
Mahnitshme, i ben te bien te vdekur, je nje vrases (Oh-oh)
Shower you with all my attention (I will)
Te bej dush me gjithe vemendjen time(Do e bej)
Yeah, these are my only intentions (Yeah)
Po, keto jane qellimet e mia te vetme(Po)
Stay in the kitchen cookin' up, got your own bread (You do)
Qendro ne guzhine gatuan, merr buken (Ti e e ben)
Heart full of equity, you're an asset (Uh-uh)
Zemer e mbushur me ekualitet dhe ti je nje pasuri (Uh-uh)
Make sure that you don't need no mentions (No mentions)
Sigurohu qe nk ke nevoje per permendje (jo permendje)
Yeah, these are my only intentions
Po, keto jane qellimet e mia te vetme
Only intentions
Qellimet e vetme
That's all I plan to do
Ky eshte i gjithe plani qe bera.
  • 3k

Last activities

Synced byCarrol Kanu
Translated byJulija Stonkutė

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now