LyricsEvo

Joe Flizzow, SonaOne

Last update on: April 2, 2021
1 Translation available1 Translation available

Kejut harimau yang sedang tidur Masuk jalan mati susah untuk hidup Korbankan harga diri kerana ego

Nanti kena tangkap Ahaa Di jalan raya masih jalan bergaya My crew with me till the wheels fall off uh Takde tayar tetap ada janji Sumpah setia sehingga akhir hayat dan hujung dunia Budak-budah gua bawah blok masih ada di ghetto Kereta dah tukar blok boleh cucuk Toretto Dan budak-budak dalam blok-blok ibu pejabat masih bermesyuarat Guna setiap saat Kan gua dah cakap budak kartel cekap Tabik dari askar, polis dan pengakap Main monolpoli korang masih main congkak Lu merangkak kalau nak tengok gua dongak Budak Subang semua kenal kapal terbang So fly gari pramugari sorang-sorang No lah Flizzow tidak pernah tipu korang In top form tapi bukan cakap pasal borang Ke kiri ke kanan Hati-hati bila di jalanan Di sini di sana Cari kawan jangan cari lawan Jangan kejut harimau yang sedang tidur Salah masuk jalan mati susah untuk hidup Jangan korbankan harga diri kerana ego Salah nanti kena tangkap dengan polis evo Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup Wow lu pasang waze pukul 3 pagi tengok sekali no cops Tiba-tiba bila simpang kiri ada roadblock U turn? Kenapa kamu lari? Kalau kau tidak bersalah kenapa tangan bergari huh? Vroom enjin evo berbunyi Satu jam di balai boleh buat kamu sunyi Kalau kau hilang suara aku boleh tolong cari Kalau tak telefon brader satu kampung mari? No back up one-two saja Polis entry want to jaga Lampu biru buat lu gelabah I can see that your mata rabak No back up aku sahaja Polis entry want to jaga Bila lu nampak lampu waja Cuak better run to mama Ke kiri ke kanan Hati-hati bila di jalanan Di sini di sana Cari kawan jangan cari lawan Jangan kejut harimau yang sedang tidur Salah masuk jalan mati susah untuk hidup Jangan korbankan harga diri kerana ego Salah nanti kena tangkap dengan polis evo Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup Gua tak jaga KL tapi KL jaga gua Ingat pesanan orang tua Jangan mudah lupa Jangan mudah riak Aku takkan sombong Ingin pergi jauh mereka lihat guna teropong Sekarang jaga keluarga dulu keluarga jaga gua Ingat pesanan mama Jangan mudah lupa Jangan mudah takut Kerna ku tidak gentar Kerna semua di dunia ini hanya sebentar Kerna semua di dunia ini hanya sebentar Kejut harimau yang sedang tidur Masuk jalan mati susah untuk hidup Korbankan harga diri kerana ego Nanti kena tangkap dengan polis evo Jangan kejut harimau yang sedang tidur Salah masuk jalan mati susah untuk hidup Jangan korbankan harga diri kerana ego Salah nanti kena tangkap dengan polis evo Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup Evo evo Jangan kejut harimau tidur Evo evo Di jalan mati susah hidup

1 Translation available1 Translation available
  • 7

Last activities

Synced byAnas
Translated byPrashan Nair

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now