LyricsTak Jak Gelut

Jihan Audy

Last update on: September 14, 2020
No translations availableNo translations available

Kepengen tak ajak gelut Pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu manja-manja

Aku cemburu Aku kenal kowe sakdurunge dekne Tapi kowe ora tau nggatekke Atiku padamu bagai butiran debu Tersapu angin dan berlalu Padahal bondoku kuwi luwih gede Aku mbok campakne bondoku ra kangge Putus cintaku loro atiku Nyawang kowe berdua karo pacarmu Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu manja-manja neng ngarep mataku Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu mangan ati aku cemburu Aku kecewa kau pilih dia Lebih baik ku kau bunuh saja Daripada aku hidup menderita Melihat dirimu bersanding dengannya Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu manja-manja neng ngarep mataku Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu mangan ati aku cemburu Aku kenal kowe sakdurunge dekne Tapi kowe ora tau nggatekke Atiku padamu bagai butiran debu Tersapu angin dan berlalu Padahal bondoku kuwi luwih gede Aku mbok campakne bondoku ra kangge Putus cintaku loro atiku Nyawang kowe berdua karo pacarmu Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu manja-manja neng ngarep mataku Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu mangan ati aku cemburu Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu manja-manja neng ngarep mataku Kepengen tak ajak gelut pacarmu sing kemayu Neng ngarepmu mangan ati aku cemburu

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Last edit byAnisah Fadyah

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now