LyricsSayang

Jihan Audy

Last update on: September 14, 2020
1 Translation available1 Translation available

Sayang, opo kowe krungu jerite hatiku? Mengharap engkau kembali Sayang, nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnaku Wes tak cobo nglalekke jenengmu soko atiku Sak tenane ra ngapusi isih teko sliramu Duh, pepuja neng ati nanging kowe ora reti Kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki Kowe mblenjani janji Jare sehidup semati nanging opo bukti Kowe medot tresnaku demi wedokan liyo Yowes ora popo Insya Allah aku iso, lilo Meh sambat kalih sinten Yen sampun mekaten Merana uripku Aku welasno, kangmas Aku mesakno, aku Aku nangis Nganti metu eluh getih putih Sayang, opo kowe krungu jerite hatiku? Mengharap engkau kembali Sayang, nganti memutih rambutku Ra bakal luntur tresnaku Hari demi hari uwis tak lewati Yen pancen dalane kudu kuwat ati Ibarate sego uwis dadi bubur Nanging tresno iki ora bakal luntur Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu Ora ono liane sing iso dadi penggantimu Oh kanggo awakmu seng cocok neng atiku Nganti rambutku putih atimu ra bakal krungu Meh sambat kalih sinten Yen sampun mekaten Merana uripku Aku welasno, kangmas Aku mesakno, aku Aku nangis Nganti metu eluh getih putih Sayang, opo kowe krungu jerite hatiku? Mengharap engkau kembali Sayang, nganti memutih rambutku Ra bakal luntur tresnoku Sayang, opo krungu jerite atiku Mengharap kowe bali neng jero ati iki Nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci Aku marang sliramu yo ragu neng atiku Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi Selamanya sampai akhir hayat ini Meh sambat kalih sinten Yen sampun mekaten Merana uripku Aku welasno, kangmas Aku mesakno, aku Aku nangis Nganti metu eluh getih putih Sayang, opo kowe krungu jerite hatiku? Mengharap engkau kembali Sayang, nganti memutih rambutku Ra bakal luntur tresnaku Percoyo opo bebojomu Cintaku tetap abadi

1 Translation available1 Translation available
  • 0

Last activities

Translated byBudi Santoso

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now