LyricsLewung

Jihan Audy

Last update on: August 18, 2020
No translations availableNo translations available

Dadi liwung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong bagus dadi laku

Nggodho ati rinten siang dalu Kinurban jiwo rogo Ngundang roso tumetesing kalbu Lir nguyahi segoro Datan biso ngluluhke atimu Suwe nggonku ngenteni Lewung ing ati gak entuk jampi Dadyo ati sawiji Nadyan abot tak lakoni Sabdo pandhito ratu Mring sliramu dadyo sisihanku Mugi Gusti nglilani Tresnaku bakal ginowo mati Dadi liwung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong bagus dadi laku Nggodho ati rinten siang dalu Kinurban jiwo rogo Ngundang roso tumetesing kalbu Lir nguyahi segoro Datan biso ngluluhke atimu Suwe nggonku ngenteni Lewung ing ati gak entuk jampi Dadyo ati sawiji Nadyan abot tak lakoni Sabdo pandhito ratu Mring sliramu dadyo sisihanku Mugi Gusti nglilani Tresnaku bakal ginowo mati

No translations availableNo translations available
  • 5

Last activities

Synced byAlvin Rachman

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now