LyricsKepaling

Jihan Audy

Last update on: July 21, 2020
No translations availableNo translations available

Kadung riko ngerti tuluse welas Hang ono ring dasar ati iki Sing kiroriko tego ngelarani

Natoni hang koyo gedigi Nyejo riko pujar taline welas Hang seru singset isun bundeli Semembur riko buang sio-sio Mung mergo ngerih welas hang liyo Welas isun kepaling-paling Mlebu metu dalan buntu sun sing iling Arep maju ati wis kadung tatu Arep mundur isun wis kadung ancur Welas isun kepaling-paling Mlebu metu dalan buntu sun sing iling Arep maju ati wis kadung tatu Arep mundur isun wis kadung ancur Kepaling welas isun Kepaling atinisun Kadung riko ngerti tuluse welas Hang ono ring dasar ati iki Sing kiro riko tego ngelarani Natoni hang koyo gedigi Nyejo riko pujar taline welas Hang seru singset isun bundeli Semembur riko buang sio-sio Mung mergo ngerih welas hang liyo Welas isun kepaling-paling Mlebu metu dalan buntu sun sing iling Arep maju ati wis kadung tatu Arep mundur isun wis kadung ancur Welas isun kepaling-paling Mlebu metu dalan buntu sun sing iling Arep maju ati wis kadung tatu Arep mundur isun wis kadung ancur Kepaling welas isun Kepaling atinisun Kepaling welas isun Kepaling atinisun

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now