LyricsEvita

Elsa Lila

  • Written by:
Last update on: January 20, 2023
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
Savannah Rubenecia suggested changes to these lyrics.

O, e di Se një ditë, do shkosh edhe ti E di, e di Më mungon, mungon që tani E di, e di, e di Por për mua, do jesh përgjithmonë Sa të prita Sa të prita, unë dhe drita Erdhe ti nga errësira Erdhe ti nga hapësira Hapet nata Hapet qielli O, Evita ti, Evita ti, Evita ti Më mungon që tani O, e di Koha shkon, rritesh edhe ti Më mungon, mungon që tani E di, e di Por për mua, do jesh përgjithmonë Evita Sa të prita Sa të prita, unë dhe drita Erdhe ti nga hapësira Hapet nata Ndizet dielli

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Powered by AI Curated by people

Start your discovery