LyricsJanji Ati

Deviana Safara

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
Rizki Senju suggested changes to these lyrics.

Ngamboro ning angenku, Tansah eling marang sliramu. Senadyan wis tak coba, Nglalekake jenengmu. Sing tansah tak tembangke, Laras kangen njero atiku. Sing tansah tak sworo'ke, Gending tresno ning dodoku. Opo pancen kudu tak lilo, Mergo ra biso nduweni, Tresno sliramu. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku, Marang sliramu. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging sliramu, Soyo kepatri ning njero atiku. Ngamboro ning angenku, Tansah eling marang sliramu. Senadyan wis tak coba, Nglalekake jenengmu. Sing tansah tak tembangke, Laras kangen njero atiku. Sing tansah tak sworo'ke, Gending tresno ning dodoku. Opo pancen kudu tak lilo, Mergo ra biso nduweni, Tresno sliramu. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku, Marang sliramu. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging sliramu, Soyo kepatri ning njero atiku. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku, Marang sliramu. Nadyan tak tutup lawang atiku, Soko kabeh crito lan tresnamu. Nanging sliramu, Soyo kepatri ning njero atiku.

No translations availableNo translations available
  • 45

Last activities

Synced byRizki Senju

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now