LyricsWedus

Devi Aldiva

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
If you found mistakes, please help us by correcting them.

Mending tuku sate Timbang tuku wedhuse Mending gendaan

Timbang dadi bojone Mangan sate ora mikir mburine Ngingu wedhus dadak mikir sukete Timbang dibojo ora ono duite Mending tak gae gendaan wae Ora usah mikir saben dinane Seminggu cukup sepisan wae Mergane aku ora kuat Yen due bojo wong melarat Ra mblanjani gawene sambat Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat Mending tuku sate Timbang tuku wedhuse Mending gendaan Timbang dadi bojone Mangan sate ora mikir mburine Ngingu wedhus dadak mikir sukete Timbang dibojo ora ono duite Mending tak gae gendaan wae Ora usah mikir saben dinane Seminggu cukup sejuta wae Mergane aku ora kuat Yen due bojo wong melarat Ra mblanjani gawene sambat Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat End

No translations availableNo translations available
  • 1

Last activities

Musixmatch for Spotify and
iTunes is now available for
your computer

Download now