LyricsLoro Ati

Devi Aldiva

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
If you found mistakes, please help us by correcting them.

Kuatno isun kuatno Ngelakoni urip koyo gedigi Sabendino diloro ati

Koyo dudu laki lan rabi Isun lan riko akeh cobane Mulo wong tuwek bener omonge Gulo jowo rasane peru Gudho ciloko akehe sewu Isun sing ngiro bakale koyo gedigi Katon tulus welase tibane ngapusi Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi Nyatane bener saiki ngobong ati Kuatno isun kuatno Ngelakoni urip koyo gedigi Sabendino diloro ati Koyo dudu laki lan rabi Isun lan riko akeh cobane Mulo wong tuwek bener omonge Gulo jowo rasane peru Gudho ciloko akehe sewu Isun sing ngiro bakale koyo gedigi Katon tulus welase tibane ngapusi Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi Nyatane bener saiki ngobong ati Kuatno isun kuatno Ngelakoni urip koyo gedigi Sabendino diloro ati Koyo dudu laki lan rabi Isun lan riko akeh cobane Mulo wong tuwek bener omonge Gulo jowo rasane peru Gudho ciloko akehe sewu Isun sing ngiro bakale koyo gedigi Katon tulus welase tibane ngapusi Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi Nyatane bener saiki ngobong ati Isun sing ngiro bakale koyo gedigi Katon tulus welase tibane ngapusi Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi Nyatane bener saiki ngobong ati Nyatane bener saiki ngobong ati

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Synced byPunky Capunk

Musixmatch for Spotify and
iTunes is now available for
your computer

Download now