LyricsBojo Ketikung

Devi Aldiva

Last update on: December 21, 2018
No translations availableNo translations available
These lyrics are waiting for review
If you found mistakes, please help us by correcting them.

Sopo Seng Bojone di Tikung...!!! Aku Ra Nyongko

Kowe Tego Karo Konco. . Jarene Konco Cedek Bojoku Kok Sleding Tekel . . . Opo Ra Onok... Lanang Lio Seng Seneng Kowe Nganti Kowe Nikung... Bojone Konco Dewe ...heh! Kowe Koncoku, Seng Jarene Cs-Ku... Nanging Nyatane Nek Mburi, Kok Kowe Koyok Pabu... Mbribik Nikung Nyiak, Bojone Konco Dewe... Ora Mikir Kancane, Tumindak Sakarepe... Paitan Cangkem Lunyu, Kau Merebut Pacarku... Tusuk Dari Belakang, Ah Mana Kutahu... Seakan Kau Arjuna, Padahal Engkau Keju... Ra Nganggo Sopan Santun, Kau Dustai Diriku ... Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Mencoba Rapopo... Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Kebacut Loro ... Aku Ra Nyongko, Kowe Tego Karo Konco. . . Jarene Konco Cedek, Bojoku Kok Sleding Tekel . . . Opo Ra Onok, Lanang Lio Seng Seneng Kowe. . . Nganti Kowe Nikung, Bojone Konco Dewe ...aah! Aku Kurang Opo, Kok Kowe Iso Tego... Opo Ono Salahku, Terus Kowe Nikung Aku... Aku Kudu Tak Ajarno, Kok Aku Kudu Lilo... Ngrasakno Tumindakmu, Sing Ngrugekne Awakku... Pancen Kowe Konyol, Neng Utekmu Kok Protol Pendak Dinone Aworr Ahh, Bojoku Kok Gondol... Tak Bisa Aku Pendam, Mana Sanggup Bertahan. . . Nang Ngarep Kok Apik'an, Neng Mburi Kurang Ajar. Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Mencoba Rapopo... Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Kebacut Loro ... Aku Ra Nyongko Kowe Tego Karo Konco. . Jarene Konco Cedek Bojoku Kok Sleding Tekel . . . Opo Ra Onok... Lanang Lio Seng Seneng Kowe Nganti Kowe Nikung... Bojone Konco Dewe ...Yooh! Wes Sakarepmu, Yen ngeneki Caramu... Yen Ngeneki Dalane, Aku Mung Ikhlas Wae... Kowe Mung Tak Bedani, Kok Watakmu Kemlinthi... Pacar Teman Sendiri, Kau Anggap Permaisuri... Gek Ndang Ruwatono, Gek Ndang Untalono... Mugo Iso Seneng, Awet Tekan Tuo Sakjane Aku Ngguyu, Mikirne Tumindakmu. Kok Kowe Nggragas Banget, Ngopeni Turahanku... Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Mencoba Rapopo... Sak Tenane Atiku Loro Nanging Aku, Kebacut Loro ... Aku Ra Nyongko Kowe Tego Karo Konco. . Jarene Konco Cedek Bojoku Kok Sleding Tekel . . . Opo Ra Onok... Lanang Lio Seng Seneng Kowe Nganti Kowe Nikung... Bojone Konco Dewe...

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Synced byMas Satrio

Musixmatch for Spotify and
iTunes is now available for
your computer

Download now