LyricsDipikir Mikir

Arif Citenx

Last update on: October 11, 2020
No translations availableNo translations available

Tak pikir Aku iki soyo gering Goro goro ra onok senk naksir

Bolak balik Tembak kono tembak kene Ora nemu sampek ilang nafsu Pencene cewek sak iki Enjok DP sak hurung di rabi Lek nggk wedus njaluk sapi Lek gak ngunu Iso serong kiri Lek nggak ngunu nggak sido di rabi Tak pikir Aku iki soyo gering Goro goro ra onok senk naksir Bolak balik Tembak kono tembak kene Ora nemu sampek ilang nafsu Cewek jaman sekarang Pikirane mung uang Ora ngerti lek golek Sampek ke takilan Mung Budal manggil sayang ATM kebobolan Budal numpak sedan Balik kari koloran Tak pikir Aku iki soyo gering Goro goro ra onok senk naksir Bolak balik Tembak kono tembak kene Ora nemu sampek ilang nafsu Mertua jaman sekarang Cari mantu Potongan kantoran Tiap keluar mobilan Nggak taunya Mobil rentalan Kalo ketahuan langsung di tendang Tak pikir Aku iki soyo gering Goro goro ra onok senk naksir Bolak balik Tembak kono tembank kene Ora nemu sampek ilang nafsu Tak pikir Aku iki soyo gering Goro goro ra onok senk naksir Tak pikir aku ora usah pikir Yen wes takdir Bakalo di taksir

No translations availableNo translations available
  • 0

Last activities

Synced byNiko Kuncoro

Musixmatch for Spotify and
Apple Music is now available for
your computer

Download now