歌詞Awak kat mana

Taufik Batisah

最終更新日:: 2020年9月24日
この歌詞は確認待機中です。
間違いを発見した場合は、修正して私たちをお助けてください

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)

Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana Asyik awak kat mana macam budak darjah dua Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada Ini bukan namanya manja Meluat ku dibuatnya You nak pergi mana? Dia bunyi lagi I call you tak answer, nak dekat seribu kali Kenapa selalu curiga Sikit sikit dia mesti tanya di mana Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada Tak kira di mana pun aku berada Dah macam orang gila dia bertanya Awak dah kat mana, awak buat apa Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni) Lain kali cuba berdikari Beerti tak perlu call aku lagi Cobalah kau fikir sendiri Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

  • 580

最新の活動

翻訳者:NurFarah Dhohir

One place, for music creators.

Get early access