TestoPukimak

Manggis

Ultima modifica il: 21 luglio 2017
Nessuna traduzione disponibileNessuna traduzione disponibile
We detected some issues
Kawan Lawan suggested changes to these lyrics.

MANGGIS Tanpa kawalan nafsu kita bisa lejuk Kerna wajah ayu dari fotonya jadi lesu, Bikin alat sulitku mengeras bagai jambu batu TATKALA, siang nya ubah jadi laki, Petang solek main bola padang bole jadi Rahsia laki laki hanya tuhan yg tahu, Jari tengah ku tepat ke arah wajahmu, fuck you Izinkan ku berkata lebih panjang, Biar hancur SURAM tak payah lagi ku ulang ulang Macam aksi bodoh yg selalu korang banggakan, Makin ramai jadi gangster mengapa kau lebam Makin lucu bila dgr kau merapu, beat, lirik lagu, semuanya engkau mahu Lagi hina dari puki, wehh kaki ampu, Tak payah melawan kerna engkau tak mampuuuuuu NBE TIU NIA SENG, kubur masing masing So tak kisahlah aku nak maki lu - hanjing Jangan bising (shhh), lu bebel banyak sangat Tunjuk power sangat, padahal macam pantat Lu memang kuat, bila member kat belakang Bila sorang-sorang lu hanya cakap belakang Jangan pandang belakang congkak tu (kenapa?) Sebab gua tengah hayun kat kepala lu Fuck you, fuck your crew, fuck your neighbour too Kau tak bole sepak aku sebab kaki bangku Siku engkau buruk, engkau buruk siku Aku nombor satu, engkau 3 suku Aku suka kickapo, aku benci kaki kapur Hati kau busuk macam kepala jubur Rap ni kotor tapi kitorang jujur Orang hisap rokok engkau hisap telor SAPH Jangan bikin panas, kau tak cukup panas Aku kutuk kau, berharap sangat kau balas Kau tulis rima malas, otak kau perhiasan Kau tak ada buah, tapi tetap berangan Mulut busuk, rima kau bau longkang Kimak kau la, rap macam tulis borang Ini seni puitis penulis jalanan Orang tulis rhyme kau tulis karangan Yang bosan, dan selalunya bodoh Pakai baju mahal pun kau tetap hodoh Tak payah kena sentuh, kau memang dah goyang Budak lu ramai, tapi bertenaga sorang Lu budget best padahal orang benci Kalau terasa, tolong tembak arah sini Lu memang tak hensem sebab muka talam Sudin lu kasi tapau dorang untuk makan malam SUDIN Nama ku sudin, emcee baru suka terkam Korang banyak ragam, konon banyak makan garam Tapi semua hati kelam dari pagi sampai malam Kalau korang kapal api, aku buat korang karam Kepala lembu, kepala babi, lepas tu kepala engkau, Apa lancau, tolong berhenti buat kacau Jangan meracau, perangai macam beruk liar, Nanti aku letupkan kau macam gadis mongolia, BEBUDAK SAKIT dah cakap kita bukan dari brooklyn Apa ingatan kau dah hilang, macam JET TAKDE ENJIN, Takyah nak melawak, aku tau kau dok cuak, Sedarlah diri kau tu memang dah macam pukimak, Aku meluat, tengok scene sekarang, Bebudak banyak macam nak mintak pelempang, Meh sini, bakdatang, aku sepak sorang sorang, Aku BUKAN SSK, SAYA TAK SAYANG KORANG

Nessuna traduzione disponibileNessuna traduzione disponibile
  • 0

Ultime attività della community

Sincronizzato daTaufiq Opi

Musixmatch per Spotify e
iTunes è disponibile ora
per il tuo computer

Scarica adesso