TestoKu Isha Une

Flori Mumajesi

Ultima modifica il: 21 luglio 2017
These lyrics are waiting for review
HoseiN askary suggested changes to these lyrics.

Ku ishe ti kur më shikonin mua në sy? Ku ishe ti kur më dënonte zoti për ty? Ku ishe ti? Që të më thoje se jam gabim. Ku ishe ti kur nuk e ndjeja më trupin tim? Pyes veten: Ku isha unë? Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë? Pyes veten: Ku isha unë? Ku isha unë kur harrove se të doja pafund? Ku ishe ti kur unë urreja veten pa ty? Ku ishe ti kur dhe njëherë s'do flinim të dy? Ku ishe ti kur unë besoja tjetër njeri? Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri? Pyes veten: Ku isha unë? Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë? Pyes veten: Ku isha unë? Ku isha unë kur harrove se të doja pafund? Kur harrove se të doja pafund...

  • 6

Ultime attività della community

Sincronizzato daHoseiN askary
Tradotto darose faraji

Musixmatch per Spotify e
iTunes è disponibile ora
per il tuo computer

Scarica adesso