ParolesMarai Cemburu

Via Vallent

Dernière mise à jour le: 22 mai 2021
2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles
We detected some issues
riva pesek Elek suggested changes to these lyrics.

Nggumun lungguh jejer kowe Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape Mbok yo rodok nglirik aku Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu Wingi kowe uwis janji Kebiasaanmu ora bakal mbok baleni Ngamplah olehku ngandani Po ra kesel ben metu ngobahne driji Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku Pengen mbanteng hapemu Lan tak taleni tanganmu Supoyo kowe ngerti Gede roso tresnaku Sayang nggagaso aku

2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles
  • 462

Dernières activités

Synchronisées parriva pesek Elek
Traduites parteguh Budi

One place, for music creators.

Get early access