ParolesAwak kat mana

Taufik Batisah

Dernière mise à jour le: 21 juillet 2017
2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles
Ces paroles sont en attente de révision
If you found mistakes, please help us by correcting them.

Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa)

Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana Asyik awak kat mana macam budak darjah dua Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada Ini bukan namanya manja Meluat ku dibuatnya You nak pergi mana? Dia bunyi lagi I call you tak answer, nak dekat seribu kali Kenapa selalu curiga Sikit sikit dia mesti tanya di mana Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada Tak kira di mana pun aku berada Dah macam orang gila dia bertanya Awak dah kat mana, awak buat apa Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni) Lain kali cuba berdikari Beerti tak perlu call aku lagi Cobalah kau fikir sendiri Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi) Awak kat mana, awak awak kat mana(yeaa) Awak kat mana, awak awak kat mana(ditanya tanya lagi)

2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles2 traduction disponible ||| 2 traductions disponibles
  • 580

Dernières activités

Synchronisées parDwi Reny Wulandari
Traduites parIam Farah

Musixmatch pour Spotify et
iTunes sont désormais disponible pour
votre ordinateur

Télécharger maintenant