ParolesEma (Edanna Manusa)

Doel Sumbang

  • Rédigé par:
Dernière mise à jour le: 13 février 2018
1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles

Ema... Keur naon silaing, Ema? Eta sirah gudag-gideug

Make kacapanon hideung Ema... Geura balik silaing, Ema Hayam jalu geus kongkorongok Panon poe tereh bijil Ema... Na keur naon silaing triping, Ema? Pan geus puguh gara-gara triping, Ema Hirup silaing jadi pakusut Mimiti harga diri nepi ka kahormatan Dimurah-mareh ngabelaan ekstasi Mimiti harga diri nepi ka kahormatan Ludes teu nyesa dituker ku ekstasi Ema... Sing nyaah ka diri sorangan, Ema Ema... Sing karunya ka indung-bapa Ema... Geura balik silaing, Ema Hayam jalu geus kongkorongok Panon poe tereh bijil Ema... Na keur naon silaing triping, Ema? Pan geus puguh gara-gara triping, Ema Hirup silaing jadi pakusut Mimiti harga diri nepi ka kahormatan Dimurah-mareh ngabelaan ekstasi Mimiti harga diri nepi ka kahormatan Ludes teu nyesa dituker ku ekstasi Ema... Sing nyaah ka diri sorangan, Ema Ema... Sing karunya ka indung-bapa Ema... Keur naon silaing, Ema? Eta sirah gudag-gideug Make kacapanon hideung Ema... Geura balik silaing, Ema Hayam jalu geus kongkorongok Panon poe tereh bijil

1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles
  • 58

Dernières activités

Synchronisées parFahmi Al-Azhar
Traduites parsandi saepurrohmat

Musixmatch pour Spotify et
Apple Music sont désormais disponible pour
votre ordinateur

Télécharger maintenant