ParolesGromovi na dusa

Toše Proeski

Dernière mise à jour le: 8 septembre 2020
1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles

Магла пак ме покрива Мириса на невоља Ноќва сум ти така сам

Улици накиснати Прозорци расплакани Каде ли си бар да знам Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Малку е

1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles1 traduction disponible ||| 1 traductions disponibles
  • 0

Dernières activités

Synchronisées parSuzana Nikolovska Todorova

Musixmatch pour Spotify et
Apple Music sont désormais disponible pour
votre ordinateur

Télécharger maintenant