LetraSayang sayang

Safitri

Última actualización realizada el: 22 de mayo de 2021
We detected some issues
zain d. suggested changes to these lyrics.

Yen awan tansah kelingan, Wengi kegowo ngimpi, Sliramu angreridu ati. Lintang-lintang lan rembulan, Rungokno suaraning ati, Aku sing nandang kasmaran. Sayang... sayang, sing tak sayang Kangen... kangen, kangene atiku Endahe wengi iki, aku tansah kelingan Nyawang sliramu, lan sesandhingan Tresnane atiku mung kanggo sliramu Lintang-lintang lan rembulan, Rungokno suaraning ati, Aku sing nandang kasmaran. Sayang... sayang, sing tak sayang Kangen... kangen, kangene atiku Endahe wengi iki, aku tansah kelingan Nyawang sliramu, lan sesandhingan Tresnane atiku mung kanggo sliramu Lintang-lintang lan rembulan, Rungokno suaraning ati, Aku sing nandang kasmaran. Sayang... sayang, sing tak sayang Kangen... kangen, kangene atiku Endahe wengi iki, aku tansah kelingan Nyawang sliramu, lan sesandhingan Tresnane atiku mung kanggo sliramu

  • 13

Últimas actividades

Sincronizada porNandaa Putri Larasati
Traducida porJati Setiya Ningrum

One place, for music creators.

Get early access