SongtexteGromovi na dusa

Toše Proeski

Letzte Aktualisierung am: 8. September 2020

Магла пак ме покрива Мириса на невоља Ноќва сум ти така сам

Улици накиснати Прозорци расплакани Каде ли си бар да знам Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Од небо нек се спуштат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам векот Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Малку е

  • 0

Letzte Aktivitäten

Synchronisiert vonSuzana Nikolovska Todorova

One place, for music creators.

Get early access